Festes Majors '08 flix!!!!!!!!!!!!! kler****

Tuníssia, viatge fi de carrera infermeria 05-08 INCREÏBLE!!!!!!

Fotos Kler

Piklerso. pd: podeu posar música clikan a l'icono de l'altaveu jeje

dissabte, 7 de juliol del 2007

Monegros Desert Festival 2007



Weno, ke us he de dir? avui és Monegros!!! I no sabeu la pena que tinc dins per no poder-hi anar. 1-Per que treballo i 2- Per que cap xiki hi va aquest anys (ni Halva ni Helena ni la loca de Juana..)Ke hi farem? estic molt desepcionada perquè des de que hi vaig poder entrar, als 16 anys, no he faltat cap any... El primer any hi vaig anar en Laura Solé; no teniem ni idea d que es tractava aquest festival, la música techno no ens animava massa i el principal motiu pel qual hi vam anar va ser pel hip-hop. Vam veure per primera vegada a la Mala Rodríguez i a Doble V entre molts d'altres. Va ser increïble ja que ens sabiem totes les cançons... A més vam tenir la sort de parlar en ella...Va ser el primer contacte que vaig tenir amb el desert. A l'any següent ja m'agradava el techno i va ser de locos, igual que els 2 últims anys...Cada any esperava que arribés l'estiu per anar a Monegros i este m'ha fet molta ràbia...




Aquest any em perdo lo millor del milloret; dj Rush, Sven Vath, Dave Clarke, Richie Hawtin, dj Hell, Umek, Fixmer & McCarthy, Technasia, Pet Duo, Marco Carola, la Mala Rodríguez etc... i lo meu prefe: ALEXANDER KOWALSKI!!!!!!!!!!!!!! buf! ia ploro de pena x no poder estar allí!!! Kristyyy m'ho has de contar tot e???




Que hi farem? Potser m'animo aquest any x anar a Monegros indoor...




Hi ha coses que no canviaran, ningú em farà canviar...I love tecnho...




TECHNO PER LA VENA (y lo bien que lo pasamos...BCN!!!)

3 comentaris:

Les tres papallones ha dit...

Molt be klerma!!!!ia tens lo teu blog, i has començat amb molt bon peu!!ara no faigos com io i mantint-lo lo màxim actualitzat possible!

Llàstima que no pugos venir a benicassim, compensarie tot lo que t'has perdut amb monegros...xo el teu dj tia ve a Flix x festes!! no sé si ho sas!!enga guapissima que vals un imperi!muakis i cuida't!

Anònim ha dit...

Hola wapa!!! Felicitats pel Blog!! és molt xulo..i així puc estar al dia del q fas ;)
Ara q he llegit això dels Monegros...quina gràcia m'enrecordo de l'any passat q ens vam passar tot el juliol monegros amunt i avall...i google maps ..jeje..q veig q el continues utilitzant :D Cada cop q sento la paraula monegros me'n recordo de tú!:-)
Aix..saps q ja he acabat?uo! pim pam!^_^ ara estic preparant el MIR (vaia veranito q me espera:'(... pero bueno, tot sigui per ser una posible..pediatra?¿ nosé!!!:P
Ala xiqueta q et vagi tot molt bé i ja m'explicaràs q tal per Lisboa;P..jo no hi he estat!!
ens mantenim en contacte! Besitus

Anònim ha dit...

Claraaa!!! fa no res m'akabes de dir k tens blog i mira, nomes arribar a kasa abans d'anar a dormir ja l'he visitat!! sta molt wapo!

ja posare l'enllaç al meu fotolog i t'anire fent alguna visiteta!!



un besitoooooo
naniit! :D

meri