Festes Majors '08 flix!!!!!!!!!!!!! kler****

Tuníssia, viatge fi de carrera infermeria 05-08 INCREÏBLE!!!!!!

Fotos Kler

Piklerso. pd: podeu posar música clikan a l'icono de l'altaveu jeje

dilluns, 16 de juliol del 2007

FAME





La sèrie es va estrenar a Estats Units, per la cadena NBC, en 1982. A Espanya va arribar al 1983. Es va inspirar en la peli cula del mateix titul dirigida per Alan Parker, però va superar a aquesta en popularitat.

Va donar motiu a un dels grans èxits de televisió dels anys 80, amb diversos guardons internacionals com reconeixement, la majoria concentrats en la protagonista, coreògrafa de la sèrie: Debbie Allen.

Va ser un immediat èxit de critica, que va lloar el talent dels seus joves actors, els seus numeros musicals i la seva manera realista d'acostar-se als problemes dels artistes joves que creixien en la societat contemporània.

Es van emetre sis temporades, en les quals van canviar alguns dels actors.

L'Escola d'Alts Estudis Artístics de Nova York, que va inspirar la pel·lícula i la sèrie, va quedar destruïda a principis de 1988, quan el vell edifici de quatre plantes i dues grans golfes es trobava buit. Entre els famosos que es van formar realment en les seves aules, es conten els super admirats AL Pacino i Liza Minnelli.

Tot i que era petita, o millor dit, encara no havia nascut quan es va estrenar la sèrie, quan era més gran em vaig fer un fart de veure-la amb ma mare.

A què ere bona?

1 comentari:

Anònim ha dit...

Sóc Marc!!!!!

La sèrie una passada, tot i que nosaltres no vàrem poder disfrutsr de l'èxit i ens ha arribat el rastre que va deixar. A més no cl dubtar de l'èxit d'una sèrie que arriba a les nostres cases l'any 83; Fama no fou l'única cosa bona que va arribar aquest mateix any 1983, no Clara?

Remitent: Marc, nascut fa 24 anys (compteu enrera!!)

PD: Xiiiquiiiiiiii!!!! ja t'he escrit algo!