Festes Majors '08 flix!!!!!!!!!!!!! kler****

Tuníssia, viatge fi de carrera infermeria 05-08 INCREÏBLE!!!!!!

Fotos Kler

Piklerso. pd: podeu posar música clikan a l'icono de l'altaveu jeje

dimecres, 4 de juliol del 2007

18è concurs internacional de castells de focs a Tarragona


















Ole!! Avui escric per recordar-vos que aquesta setmana a Tarragona es celebra el 18è concurs de focs. Si no ho heu vist mai no us ho podeu perdre. Són xulíssims. Jo hi vaig anar ahir en Marc i avui hi he anat en ell i en Goi i la veritat és que són impressionants! L'any passat va ser la primera vegada que els vaig veure i sol els vaig veure una nit, tenint la sort que aquells van ser els que van guanyar el concurs. El programa d'aquest any és aquest:


Dia 2 de juliol (dilluns)L'empresa Orzella Fireworks de Treve, Itàlia, van ser els que van iniciar la setmana disparant el castell de foc. És la única empresa participant que repeteix. Albert Orzella n'és el director artístic, i va dispararar un total de 1.489 kg de pólvora amb 96 cascasses especials.


Dia 3 de juliol (dimarts)L'empresa Piroquiles S.L., de Torís, del País Valencià, va disparar 814 kg de material pirotècnic amb 22 carcasses especials, sota la direcció tècnica de Joan Manuel Lucas Rodrigo.


Dia 4 de juliol (dimecres). Avui l'empresa Parente Fireworks de Melara, Itàlia, sota la direcció tècnica de Claudio Parente, ha disparat un total de 956 kg de pólvora i 50 carcasses especials. Ha estat la primera vegada que participa al concurs de Tarragona.


Dia 5 de juliol (dijous)L'empresa Xaraiva S.L., d'Albarellos-Monterrey, de Galicia, té previst disparar un total de 2.164 kg de pólvora amb 64 carcasses especials. Cal dir que des de l'any 1991 cap empresa havia participat o repetit al concurs de Tarragona. També cal recordar que aquesta empresa fou fundada a finals del segle XIX. El director artístic és Luis do Espiritu Santo García.


Dia 6 de juliol (divendres)L'empresa Flash Barrandov S.E. LTD, de Praga, República Txeca, serà la protagonista de la nit llençant 1.318 kg de pólvora amb 27 carcasses especials sota la direcció artística de Jaroslav Stolba. És la primera empresa procedent de l'Est d'Europa que participa al concurs de Tarragona.


Dia 7 de juliol (dissabte)L'empresa Maria Angustias Pérez, de Guadix, Andalusia, tancarà la setmana de foc i color, disparant 1.724 kg, de pólvora i 49 carcasses especials, sota la direcció artística de José Pérez Aranda. Aquesta serà la primera empresa procedent d'Andalusia que participa al concurs tarragoní de castells de foc.Ara només cal esperar que comenci la setmana i que milers de tarragonins i de visitants gaudeixin d'aquest inoblidable espectacle, un espectacle que Tarragona gaudeix des de fa 18 anys.