Festes Majors '08 flix!!!!!!!!!!!!! kler****

Tuníssia, viatge fi de carrera infermeria 05-08 INCREÏBLE!!!!!!

Fotos Kler

Piklerso. pd: podeu posar música clikan a l'icono de l'altaveu jeje

dimecres, 12 de setembre del 2007

LISBOA

A Lisboa en avión turista yo viajaba...




Pos si, ja s'ha acabat l'estiu, per molts ja havia acabat dp de festes xo a mi em kedava la ilu d'anar de vacances en marc..


Ha estat un viatge increïble, sense parar ni un moment! ens despertàvem pronte i cada dia anàvem a veure coses diferents i es que Lisboa és una ciutat xulíssima no ens vam avorrir gens.

Amunt i avall en tramvia, vam pujar a l'elevador de Sta Justa (al centre de la ciutat des d'on es podia veure tota la capítal), vam anar al castell de Sant Jorge, la Sé Catedral, el barri d'Alfama, el barrio Alto, el café Barasileria, la plaça Rossio, Figueira, los Restauradores, Comercio i Marqués Pombal, el pont 25 abril i el pont Vasco da Gama (el més llarg d'Europa; 17 km), el cristo rey, vam anar a Sintra a veure el Palau Nacional, el castell dos Mouros, el Palau da Pena, vam anar a Belém; pastissets típics, torre de Belém, monument de los descubridores i monasteri de los Jerónimos, Museu Arqueológic de Lisboa, el camp del Benfica, on van fer la EXPO'98...

Buf! i moltíssimes coses que em deixo segur! Ha estat una setmaneta ke sempre recordaré xiki. TM!

1 comentari:

Júlia ha dit...

"A Lisboa en tren de lujo yo viajaba y a mi lado muy galante un portugués al momento un gran amor me declaraba con mayor velocidad que nos llevaba aquel exprés. Al compás del xacaxá, del xacaxá del tren:¡qué gusto da viajar cuando se va en exprés! Pues parece que el amor con su dulzón vaivén produce mais calor que el chacachá del tren."