Festes Majors '08 flix!!!!!!!!!!!!! kler****

Tuníssia, viatge fi de carrera infermeria 05-08 INCREÏBLE!!!!!!

Fotos Kler

Piklerso. pd: podeu posar música clikan a l'icono de l'altaveu jeje

dijous, 20 de setembre de 2007

Els xiquets de Tarragona!!


El passat diumenge els xiquets de Tarragona és van proposar un repte: aconseguir fer el 3 de 9. No hi ha ningú que els pari i ho vn aconseguir!!!! El van poder pujar, descarregar no, però el que comta és que el van carregar!!!!
No hi era pq va ser pel matí i veniem del Weekendance...Però sempre q puc els vaig a veure jeje.


Aquí us deixo un trosset de l'escrit de la web dels castellers:El tres de nou amb folre ha arribat a la segona ronda. El peu s'ha lligat a la perfecció a la primera, i a partir d'aquí el castell s'ha bastit amb una gran tranquil·litat. Amb aparent facilitat s'ha col·locat el pom de dalt i l'enxaneta ha coronat un castell immòbil enmig dels aplaudiments dels aficionats que gairebé omplien la plaça de la Font. Els nervis, però, han jugat una mala passada i finalment el tres ha fet llenya.


Feia set anys, des del Concurs de 2000, que la colla no assolia aquesta fita.El tres de nou amb folre ha arribat després d'un dos de vuit folrat de postal, que servia per obrir la nostra participació en la diada. A la repetició el quatre de vuit ha arribat al segon intent, ja que el primer s'ha hagut de desmuntar pels dubtes de l'acotxadora.