Festes Majors '08 flix!!!!!!!!!!!!! kler****

Tuníssia, viatge fi de carrera infermeria 05-08 INCREÏBLE!!!!!!

Fotos Kler

Piklerso. pd: podeu posar música clikan a l'icono de l'altaveu jeje

dijous, 23 d’agost del 2007

Tornada a classe?? brrrrrr




Weno, ke hi farem, l'estiu s'acaba i per molt ke no ho vulguem em de tornar a la rutina. Sobretot els que aquest any continuen estudiant, com jo, sabem ke kuan arriba el setembre ens em de tornar a centrar i tornar a tenir responsabilitats...

Aquest any ja és l'últim per algunes xikis com jo i em de fer l'últim spring per poder arribar al juny i ser ja diplomades... No ens posem moixos però em d'aprofitar pq la vida d'estudiant és la millor sense dubte. Això sí, tinc claríssim que no pararé d'estudiar mai de la vida pq sempre hi ha coses per aprendre.

Més que res vull centrant-me amb el meu pis. Júlia i Mire ens abandonen tot el primer quadrimestre pq se'n van a Londres i al seu lloc vindrà Laura, amiga de juju i una altra noia que encara està en interrogant. Em fa peneta pensar que al pis hi haurà un buit sense elles però weno, tot es supera no? i sempre keda l'alegria de que sempre serem inseparables jeje.


Weno, no m'enrollo més i molts bxitus a tothom!!!!!!!!!!!!!!

3 comentaris:

Júlia ha dit...

Gracies amOr x pensar en nalTRes i "dedicAMos" un trosset d'esta entrada! XIQUIiiiii coñooooo... t'enYoRaré molt molt mOlt!! a tu i a totes! Xo reCOrda, q semPRe me tens al teu costat, encara q hi hAgi distANcia pel mig, eh? Un beSsito MOLT GRAN carinyin!!
Ah! (quan pugos, enviam x e-mail la fotO de carnAVAl q mos vam TirAr a la plaça majOr, meRciiiii!q ho vui poSar a mEu blog)

Anònim ha dit...

Cari!!! segur que mos enyorarem moltissim!!! pero de totes maneres tinc la por que quan arribem de londres us hagueu fet inseparables i intimissimes en les altres i no mos vulgueu mes al pis!jajaja!! no res guapi, que com que en un 99,9999999999999999999% no passara aixo marxare tranquila! jaja!
un besitoooooooo

Anònim ha dit...

clara ja fa temps k n et vec, suposo k curran, pronte ten vas a portu o k...weno n re jejeje sol te volia dir aixo abrem si ens veiem, k se k t'agrade k et dixon comentsssssssssssss enga wapi besosssssssssssdlaKparalaK